KROPP OCH SJÄL - Medial Rådgivning - Kristina Åslund
Linköping - Stockholm

Reaktioner på behandlingar

Kristina kom hem till mig och gjorde en djukommunikation med min hund. Jag fick reda på hur han haft det tidigare, han var en omplacerings hund och hade varit hos oss i 2 år. Han hade blivit slagen mycket, varit i 6 st hem innan vårat, hade ont i benet och ryggen. Hon ville att vi skulle kontakta veterinären innan vi bestämde oss för om den skulle fortsätta leva. Veterinären lät oss själva avgöra om vi skulle ta bort Alex. Eftersom han sagt till Kristina att han ville leva över sommarn blev det så. Nu är han i "hundhimmelen".
Cattis.

Var på storseans med Kristina och där fick hon kontakt med min pappa, som varit död sedan 8 år. Min pappa gick bort hastigt i en olycka så jag hann aldrig säga farväl. Hon berättade hur han såg ut, vad han gjort i sitt liv och hur han gått bort, allt stämde. Det var fantastiskt nu vet jag att det finns ett liv efter detta.
Anna

Jag har haft fruktansvärd ångest, känns som jag inte kan andas, blir yr när jag är bland folk. Situationen blev ohållbar så jag prövade healing och efter tre gånger mår jag mycket bättre. När jag mår ännu bättre ska jag göra en regressionsterapi, där kan jag säkert få många svar. Jag har ett stort förtroende för Kristina kan varmt rekommendera henne.
Hasse 27 år

Jag åkte till Kristina för att göra en regressionsterapi tillbaka till min födsel och fram till nu, för att lösa upp alla mina fobier för olika saker. Det var tuffa och intressanta dagar som gjort att jag blivit mycket bättre och äntligen kan leva fullt ut.
Bibbi Uppsala

Tack för en bra seans det var intressant att få kontakt med min make, efter det har jag förstått att han tidigare försökt få kontakt med mig men att jag inte varit mogen för det.
Ingrid 73 år

Jag ringde Kristina när vår far försvann för ett år sedan, hon berättade att hon inte trodde han levde och vad som hänt men det var för svårt att höra så jag tog kontakt med fler medium. Jag blev mycket vilseledd av dom för de sa olika saker allihop och alla sa att han levde. Vi hade bild på honom i dagspressen och polisen letade också länge. Efter ett halvår hittade en svampplockare honom just där Kristina sagt att han fanns den dagen jag ringde henne. Jag har många gånger ringt Kristina och pratat när det känns svårt. Tack!
Lisa 24 Malmö

Nu har jag gjort min regression och kan nu förstå varför mina relationer med män inte har fungerat. Jag hade ett mönster som jag nu kan se och arbetar med, för att lyckas i nästa förhållande. Kanske värt för fler att pröva.
Annika 42 år Borås

Vi har nu gått i terapi för att hitta tillbaka till varandra och förstår nu att det inte gäller att leta fel utan att hjälpas åt i första hand. Vi trodde aldrig att det skulle gå eftersom det var otrohet inblandat i det. Nu är vi som nykära igen och tar tid varje dag för varandra. Tack för din förståelse.
Olle & Magaretha.

Tack Kristina för den hjälp du givit mig då vår son mördades. Du gav oss stöd i vårt letande och polisen fann honom där du sa. Vi fick också kontakt med honom genom dig och fick många frågetecken lösta i en medialrådgivning med dig efter ett halvår.
Ingrid med fam

Äntligen kan jag börja jobba efter år av sjukskrivningar, 25% nu men snart ska jag upp till halvtid. Healingen och regressionsterapin har hjälpt mig mycket.
Gunnel 35 år

Har haft svåra depressioner och löst det tidigare med medicin men har nu slutat. Kristina har hjälpt mig inse mycket genom samtal, healing och regressionsterapin.
Tack!
Mattias 25 år

Har lidit av fruktansvärda fobier men med Kristinas förståelse har jag blivit kvitt mycket, idag kan jag gå ut bland folk och även gå på fester. Har gjort en regressionsterapi och sedan haft samtal med healing. Hon är en klippa.
Arne 36 år

Har fibromyalgi och Änglamasagen har gjort mig nästan så gott som smärtfri, rekomendera fler att prova.
Lotta 42 år

Jag har gått in i den bekanta" väggen" men har nu efter ett år hos Kristina lärt mig att stoppa i tid eller inte komma dit längre. Har fått healing med samtalsterapi och även gjort en regressionsterapi.
Kommer att fortsätta med healing.
Carro 32 år

Tack för den hjälp vi fick att börja om på nytt i vårt äktenskap, med ditt stöd gav vi inte upp. Vi råder alla som kör fast i äktenskapet samtalsterapi. Kristina har en stor erfarenhet och inte bara tomma ord.
Eva och Lasse

Vår mamma orkade inte leva längre och allt rasade för oss, vid ett tillfälle kom vi in på Kristinas hemsida och tog kontakt med henne. Vi är tre syskon och vi är mycket tacksamma för hennes stöd. Vi har fått kontakt med vår mamma genom Kristinas mediala förmåga, de var fantastiskt.
Syskonen Mia, Anna och Oskar

Nu har jag gjort en Tidigare liv regression, som jag själv känt innan så hade jag varit indian i ett tidigare liv och det fick jag verkligen bevisat. En sån härlig upplevelse! Ni måste pröva.
Mické 28 år

Tack för en väl genomförd storseans, du var jätte duktig, inte bara för du kom fram till mig utan att du hade så många säkra träffar under hela seansen.
Jan

Tack för att du kom till oss och hade en Fullmånekväll! De va jätte trevligt och intresant allt vad du gav.
Flickorna i Småland

Tack för ditt deltagande på vår "Må bra dag" föredraget var mycket intresant och vi fick lära oss mycket av dina alternativa metoder. Många av oss prövade också på healing och ingen gick nog oberörd därifrån. Lycka till framöver!
Linköpings universitet EKI

Äntligen tog jag tag i mitt liv med missbruk, gjorde en regressionsterapi hos Kristina. inte hade jag trott att så mycket gammalt sen tidigare år låg kvar och spökade fortfarande. Efter regressionen har jag gått på healing och samtal och tro det eller ej jag är en annan man nu. Glad och trevlig utan sprit i kroppen. Har också fått en Gudsrelation de känns tryggt.
Thomas 39 år

Efter att sett Tv serien Andarnas makt, tog jag hjälp utav Kristina att rena mitt hem, vi hade länge haft något otrevligt i vårt hem, men visste inte vad det var. Det var en släkting som inte kunnat gå mot ljuset, utan kände ett ansvar att se till att allt stod rätt till med mig och min familj. Jag skakade i hela kroppen och blev alldeles matt när vår dam lämnade lägenheten. Nu är allt frid och fröjd igen och alla sover gott.
Monika 26 år

Innan vi flyttade in i vårt hus ville vi ha någon som renade och välsignade det och vi fick då höra talas om medium Kristina Åslund som var duktig på detta. Det var också viktigt för oss att hon var troende och använde ljusa energier, Kristus energier. Vi har det jättegott och må väl. Tack!
fam. Swärd

Vi hade en orolig själ i vårt hus som förde ett fruktansvärt liv dag och natt, vi vände oss till Kristina som vi träffat på en mässa för att få hjälp. Hon använde kristna symboler när hon drev ut anden, det blev lungt redan samma dag. Hon kom tillbaka och renade vårt hem och välsignade det en vecka senare. Skönt, nu är allt lugnt.
Pernilla med fam

Vill tacka dig för stödet som jag fick när min fru och son omkom i Thailand. Fick ditt namn på Ajkons hemsida över de som frivilligt ställde upp med hjälp. Många samtal blev det men jag har fått en annan syn på livet med din hjälp.
Anders

Hej och ett varmt tack. Det var värt att åka 40 mil till dig och göra en medial rådgivning, allt du sa har stämt in. Du hjälpte mig att börja tro på mig själv.
Lisa 25 år

Det var jätte intressant att gör en tidigare liv regression, det var mycket som hjälpte mig och som lades på plats.
Ulf 30 år

Äntligen har jag fått göra min regressionsterapi. Jag lyckades komma så långt ner som till min födsel. Det var mycket trauma jag redan upplevde där. Kristina var underbar och har hjälpt mig oerhört mycket, nu har rygg säcken lättat.
Tack!

Häftigt att titta på Tidigare liv, nu förstår jag bättre varför jag reagera som jag gjort och gör. Tänker göra fler resor med Kristina.
Caroline 26 år

Går på healing hos Kristina för mina övergångs besvär, mycket bättre än mediciner. Har inga svallningar om jag går varannan vecka ibland har det dröjt längre och då mår jag dåligt.
Solveig 53 år

Tog en böneduk på din seans i Karlstad, la den på min nacke och tänk värken försvann. Nu tro jag på under!
Maria 34 år

Har använt min böneduk i kuddfodralet och sover mycket bättre nu, har inte tagit någon sömnmedicin på 3 veckor. Visst är det fantastiskt.
Bosse 42 år

Nu kan jag promenera igen mitt knä vart bra genom healing.
Arne 48 år

Jag är gravid, tack vare healing. kände när jag fick healing hur det värkte i äggstockarna. Ska få ett barn i oktober, jag är så lycklig!
Maddé 32 år

Jag gav min syster ett presentkort på en medialrådgivning, hon vart helnöjd.Mamma fick ett på Änglamassage till mors dag, oh vad hon njöt.Själv har jag provat många av Kristinas behandlingar till full belåtenhet.
Emma 27 år

När jag första gången besökte Kristina kom jag till henne för en medial konsultation. Kraven och alla måsten som jag då hade på mej själv gjorde att jag mådde dåligt. Besöken hos Kristina fortsatte med healing. En hjälp som fått mej att må mycket bättre. Idag känner jag mej mer avslappnad, tillåter mej själv att komma i första hand. Låta andra saker som förut var viktiga stå åt sidan. Omgivningens reaktion visar också på en märkbar förändring. Dessutom har min tinnitus, som jag haft sedan många år förbättrats betydligt. Önskar att jag gjort den här behandlingen tidigare, för den har förändrat så mycket.
Rosmarie 50 år

Jag har nästan hela mitt liv varit en sökare. Men jag har inte hittat rätt förrän nu. Under en lång tid har jag varit sjuk i en djup depression. Vägen tillbaka har varit lång och kantig. Under våren kände jag att jag inte kom vidare i mitt tillfrisknande och sökte då efter nya alternativ. Av en slump träffade jag Kristina på en mässa. Vad det var som gjorde att jag sökte mej till henne vet jag inte riktigt, men jag kände en stor trygghet och tillit till henne. Jag hade ej varit i kontakt med healing innan så det var alldeles nytt för mej. På min första behandling hade jag lite svårt att slappna av i början. Men efter ett tag började jag att känna mej lugn. Redan efter första behandlingen kunde jag känna en viss skillnad. Jag fick mer energi och även lugnet fanns fortfarande kvar där. Nu har jag gått hos Kristina ett tag och jag har fått mitt liv tillbaka. Jag har varit mycket stresskänslig men känner nu att det har blivit mycket bättre. Jag har fått ny kraft och energi och har lärt mej att koppla av. Min sjukdom har fått ett mycket fortare läkande förlopp tack vare healingen. Jag känner nu att jag har kunnat lämna det gamla och svåra bakom mej och kan nu se framåt på en mer positivare och sundare inställning till livet.
Anita 38 år

Jag hade varit sjukskriven i 5 år, mådde både fysiskt och psykiskt dåligt. Hade svår värk i rygg, skuldror och nacke och var djupt deprimerad. Jag fann ingen mening med livet och hade också stunder då jag inte ville leva längre. Jag såg Kristinas annons i smålandstidningen om healingbehandling och tänkte att detta var kanske något för mej. Vårt första möte var mycket positivt, ett varmt välkomnande av en behaglig kvinna. Upplevde redan första gången ett behagligt lugn inom mej. Kände mej lättad när jag gick därifrån, äntligen någon som förstod mina problem. Jag har tagit ca 10 behandlingar. Värken är mycket bättre, slipper äta värktabletter. Har lättare att ta itu med problemen och ser dom inte så överskådliga längre. Lusten att leva är tillbaka.
Inger 53 år

Arbetar som chaufför och det sliter på kroppen. Har ont i rygg och nacke. Jag har varvat healing och massage. Det är ett bra sätt att ge ny energi till kroppen.
Per 36 år

Jag arbetar som IT- konsult och reser mycket i mitt jobb. Har besökt Kristina när jag haft resor neråt småland. Det gör gott för hela kroppen att få massage, slappna av och ladda batterierna.
Leif 32 år

Kristina hade en annons om medial rådgivning och i det skedet stod jag inför ett vägskäl. Skulle jag ta jobbet och hur skulle det bli. Hade en del problem i min relation också. Kristina fick fram detta i sin mediala konsultation och mycket mer om mej som jag aldrig berättat för någon. Jag tog arbetet och allt har gått bra, har även blivit befordrad. Sedan jag tog itu med mina problem genom healing och samtal har min relation blivit mycket bättre. Min ångest blev bättre och jag kan idag hantera mitt humör.
Jan 38 år

Såg Kristinas annons och beställde tid för en medial konsultation. Hon såg i den hur dåligt jag mådde och vad jag borde ta itu med i mitt liv. Allt var precis som hon sa, det fick mej att vakna. Började gå på healing. Blev mycket lugnare och sov bättre efter några behandlingar. Har fått tillbaka mitt egenvärde och kan idag säga ifrån till andra och förstå att det inte alltid är mej det är fel på. Jag har en tumör vid örat. Enligt proverna som läkarna tagit skulle jag vara mycket sjuk, men känner mej inte så. Hade mycket värk p.g.a. min fibromyalgi och en skada i ryggen, men även värken har blivit bättre. Jag tänker fortsätta med mina behandlingar.
Inger 48 år

Jag fick kontakt med Kristina genom en kompis. Jag har alltid trott och varit fascinerad av det andliga och det övernaturliga. Jag tog mod till mej, ringde och bokade tid till en medial rådgivning. När jag kom till henne fick jag omedelbart en jättebra kontakt och kände att jag hade hamnat hos rätt person. Vi gick in och satte oss i hennes mysigt inredda rum med tända ljus och småpratade en stund. Hon frågade vem jag ville kontakta i andevärlden. Jag har förlorat min syster som gick bort bara 30 år gammal så henne ville jag givetvis få kontakt med, även min mormor som var som en mamma för mej. Hon frågade om det var något speciellt som jag ville fråga om, men jag sa bara att jag ville veta hur de hade det nu. Min syster gick bort på ett sätt som jag kände inte stämde med polisrapport m.m. Jag sa inget om detta till Kristina utan hon gick ”ner” till andevärlden och fick kontakt med min syster. Hon förklarade hur hon såg ut och jag fick mina farhågor besannade, att hon inte hade gått bort på det sätt jag hade fått förklarat för mej. Hon beskrev för mej hur min syster hade känt det när hon dog. Vem som hade gjort henne illa, förklarade hur dessa personer såg ut m.m. Givetvis var detta fruktansvärt jobbigt men samtidigt fick jag bekräftat att det jag hade känt hela tiden stämde. Hon fick också fram att min syster har det väldigt bra nu och har en frid som hon inte hade när hon levde. Allt stämde! Hon fick också kontakt med min mormor, förklarade hur hon såg ut och att hon också har det väldigt bra nu. Jag måste säga att Kristina är en underbar människa som inte släpper taget utan man pratar igenom det som kommit fram och vad man kan göra för att gå vidare. För min del kom vi överens om att jag skulle börja på healing för att bearbeta det som kommit fram och för att jag skulle må bättre. Nu har jag inte gått så många gånger på healing men jag måste säga att det hjälper. Jag har blivit gladare, piggare och kan så smått acceptera att jag måste gå vidare när det gäller min syster. Jag kommer att fortsätta med healingen tills jag mår helt bra. Till slut vill jag varmt rekommendera er att vända er till Kristina. Ett stort tack och en varm kram till dej Kristina
Lena

Jag har nu äntligen fått gå igenom min regressions terapi. När jag kom till Kristina var jag i så dåligt skick så hon ville inte att jag skulle börja med det. Jag började med Healing och efter en tid kände jag mig bättre och vi kunde gå vidare i min behandling. Det var en fantastisk upplevelse att föras tillbaka till mitt liv som spädbarn och därifrån få börja jobba med mitt liv uppåt. Jag gick 3 ggr. och fick klarhet i vad som orsakat mina problem en mycket lång tid tillbaka. Jag är mycket tacksam för allt stöd hon givit mig.
Anna 27 år

Kom till Kristina för en medial rådgivning och det var fantastiskt, hon visste ju inget om mig men såg och beskrev mig precis som jag är. Hon berättade hur jag skulle hantera vissa situationer och hur jag skulle fortsätta mina studier. Fick också kontakt med min mormor som dog för 4 år sedan, hon har alltid betytt mycket för mig.
Susanne 26 år

Sökte Kristina för att jag gått med värk i flera år, hon föreslog healing men det hade jag redan prövat hos någon annan. Jag gjorde en medialkonsultation och fick i den fram mycket, jag hade varit mobbad och haft en dominant far, samt övergrepp i skolåldern. Jag visste ju redan det som Kristina såg men att det skulle ställt till all värk förstod jag inte. Jag bestämde mig för att göra en regression. Kristina gjorde den med hjälp av de saker som kommit upp. När jag låg där på britsen kände jag hur värken i ryggslutet gick bort. Det blev alldeles kallt och sedan fick jag nervryckningar i ryggslutet som avtog så småningom och jag kände en underbar värme. Gick därifrån utan värk i ryggslutet. Åkte till mitt hotellrum för att vila ut och göra de arbeten som hon bad mig göra tills nästa dag. Vi arbetade åter 3 tim. De var verkligen att gå på djupet men jag kände mig trygg med Kristina. Det är nu 2 mån. sen jag gjorde regressionen och jag mår mycket bättre. Jag har efter många års sjukskrivning fått gnistan tillbaka att börja jobba. Kan varmt rekommendera Kristina.
Ylva 35 år

Jag hade alltid haft det struligt i mina relationer till män. När jag väl träffade någon schysst kille fick jag panik såg snabbt till att göra något dumt så det tog slut. Förstod inte varför jag reagerade så, egentligen ville jag ju inget hellre än att träffa en kille och leva i harmoni med. Jag bestämde mig för att uppsöka Kristina och vi började arbeta med mej och min tillbaka i regressions terapi. Gick 4 ggr. och efter varje gång blev jag mer och mer medveten om varför jag handlat som jag gjort. Mycket rörde min barndom med ständiga bråk mellan mina föräldrar som sedan slutade i skilsmässa. Min far träffade efter ett tag en ny kvinna och glömde oss barn Vi träffade honom först varannan helg men sen mer sällan. Istället för att ge oss kärlek överöste han oss med pengar. Dom tog jag men fick som vuxen dåligt samvete för det. Jag har nu lärt mig hantera min situation bättre, tack vare denna hjälp. Det kändes alltid tryggt hos Kristina.
Anna 28 år

Jag har nyligen gjort min regressionsterapi och det kändes jobbigt för jag hade rört till det för mig ordentligt. Nu känns det som jag förstår varför jag handlat som jag gjort. Hade tidigare i min hemstad gått igenom 6 regressioner och på så sätt trott att jag hade sett mina tidigare liv. Så här efteråt vet jag inte om jag verkligen upplevde dom eller om jag bara höll med han som pratade. Frågar mig så här efteråt till vilken nytta är det få veta vad man gjort för gräsliga saker i tidigare liv, det räcker väl med all skit man upplevt nu. Det finns mycket oschysst folk! Äntligen träffade jag rätt människa på en mässa i min hemstad som såg vad jag behövde. Gjorde en medial konsultation där allt hon sa stämde. Redan på mässan bestämde jag mig för att göra en regression hos henne så jag beställde tid där. Hon arbetade med mig så jag förstod. Och inte en massa svammel om tidigare liv. Jag hade stora besvikelser att jobba med och det gjorde ont, men nu vet jag att jag kommer att kunna gå vidare. Ni kan lita på Kristinas terapi men vill varna för andra som bara frossar i andras problem och fantiserar om saker. Jag är helnöjd!
Katarina 34 år

Allt var en enda röra för mig. Jag hade sedan tonåren sökt bekräftelse men aldrig fått den. Började tidigt umgås med killar och föll alltid för samma sorts, de som behövde min tröst. Gjorde allt för dem men såg aldrig upp med att jag fick något tillbaka. I min förtvivlan började jag umgås med tjejer sexuellt. Jag trodde att jag skulle bli bättre bekräftad där. Jag tyckte så illa om själv så att jag ville bort från denna värld och har flera gånger försökt ta mitt liv, men nu är jag glad att jag inte lyckades. Kanske fanns det en ängel där? Fick genom en vän reda på Kristina och sökte upp henne. Beställde tid för en medial konsultation. Otroligt hon såg all skit jag varit med om så det var bara att hålla med. Efteråt bestämde jag mig för regressions terapi, åkte till henne och jobbade med mig själv i 2 dagar. Det är nu några månader sedan och nu kan jag hantera mitt liv annorlunda, sätter mig själv först. Tack för hjälpen Kristina.
Lotta 23 år

I helgen fick jag vara med om ett underbart helande. Gick på en mässa och träffade där Kristina Jag berättade för henne att jag var döv på höger öra så hon skulle tala högt till mig. Det var indianmusik på scenen så ljudnivån var hög. Hon började sin konsultation och under tiden lade hon händerna på mig och till min förvåning hörde jag allt mycket tydligt efter en stund. Kristina förstod mig inte riktigt så jag ringde henne och berättade 2 dagar senare att jag blivit helad och fått min hörsel tillbaka. Hon blev glad men sa att det inte var henne det berodde på utan att hon bara var en länk och en hjälpare till en högre makt. Jag är så lycklig !
Karin 52 år

Jag hade haft panikångest en längre tid och sökte Kristina för att höra om det fanns någon bot. Hon lät hoppfull och sa om du vill samarbeta och vill bli frisk och tro så fungera det. Jag började med healing och till en början hade jag svårt att slappna av, men till slut var det en underbar upplevelse. En dag skedde något märkligt i hela min kropp. Det uppstod ryckningar som säkert höll på i en halvtimma. Efter den gången har min ångest varit borta. Jag kan nu som aldrig förr deltaga i olika möten mm. utan att må psykiskt dåligt. Har fått en annan syn på livet sen dess. Allt går inte att bevisa men allt är möjligt. Tack för ett uppvaknande.
Bertil 42 år

Besväras av fibromyalgi och har nu prövat Änglamassage en tid. Det var en massage som passade mig mycket bra. Hon har också sagt att jag kan få healing men eftersom jag har svårt att tro på det fortsätter jag med massagen. Kanske jag ändrar mig längre fram och då tar healing. Det finns ju tydligen under även nu.
Sonja 47 år